Profile Picture
23  
37 job

Worksome

HR og rekruttering, , København Ø, Danmark


Om os

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Links for mere

Når du har oprettet en firmakonto og et job, får du adgang til profilers links.Aktuelle job

Worksome har pt. ingen synlige job i Worksome.
Worksome har haft 37 job via WorksomeAnmeldelser af virksomheden

GDPR, Mindre opgave fra snarest muligt


Komplet optimering af Adwords og Facebook
Anton Hoelstad 1 år siden

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Worksome i forbindelse med, at lave et nyt avanceret Google AdWords setup. Professionel håndtering & faglig sparring på absolut højeste niveau!


PR/journalist til PR-sprint, pressemeddelelser og kontakt til pressen
Tom Kampman 1 år siden

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med teamet på Worksome, der tænker visionært i forhold til det fleksible arbejdsmarked. Der er ikke langt fra ord til handling, når PR-strategien skal føres ud i livet. Jeg kan kun varmt anbefale Worksome som virksomhed og online platform.


Video animationsfilm til præsentation af super-koncept
Freelancer 2 år siden

Det var perfekt at arbejde med Worksome - der var tjek på sagerne og hurtigt tilbagemelding med god feedback. Håber vi skal arbejde sammen igen på et tidspunkt!