Profile Picture
0 jobs

Lead/Senior ETL konsulent

Henrik Godiksen , Slangerup, Denmark


Experience

15 - 24 years

Other titles

DataWarehouse Konsulent Business Intelligence konsulent Business Intelligence Consultant ETL Konsulent Senior ETL Konsulent + 1 more

Skills

ETL Business Intelligence Database GDpr Sql + 23 more

I'm offering

Stor erfaring med modellering og opbygning af finansielle ”Data Warehouse” til understøttelse af ”Business Intelligens” samt rapporteringsløsninger.
Har arbejdet en del med diverse myndighedsrapporteringer fra den finansielle sektor, såsom FINREP, COREP, BASEL II, SOLVENCY II, MFI3 osv.

De sidste år, har Henrik ofte været benyttet i projekter, der har haft behov for en person med bred erfaring. Det har typisk været store DW/BI projekter eller projekter der er bagud i forhold til tidsplanen, og hvor revurdering af både løsning og vejen til målet har været nødvendigt. Henrik er entreprenør af sjæl, tager ansvar og går forrest på alle måder når det er nødvendigt.

Har via sin uddannelse som bankassistent og 10 års erfaring fra finanssektoren i filialnettet, og efterfølgende 20 års erfaring fra IT siden, stor erfaring med finansielle data, samt godt kendskab til forretningen og de behov denne har for informationer.

Har i 18 ud af 20 års IT erfaring, arbejdet som ETL konsulent i større og mindre projekter (fra bemanding på 1 til 300 mand), og har selv været teknisk projektleder og/eller Lead ETL konsulent i mange af disse. Har desuden stor/god erfaring med ansvar for udenlandske medarbejdere. (Typisk 1 - 10 mand)

Specialist på ETL værktøjet, IBM Websphere – Datastage, og har arbejdet mange år med den tidligere version 7.x samt den nye IBM opgraderede udgave, version 8.x. Har yderligere praktisk erfaring med andre ETL værktøjer, såsom Teradata, SAS DI studio, Microsoft SQL Server, Informatica samt Oracle.

Stor erfaring med DBA opgaver inkl. modellering/design og implementering af databaser i Teradata, DB2, Oracle, SQL server. Har løst en del opgaver, hvor optimering og tuning af SQL var en del af opgaven, inkl. tilretning af index og anden database optimering.

Har undervist i flere perioder, dels hos IBM Learning services (DB2 og SQL), Component Software (Business Objects) og sidst hos MicroWorld i Microsoft SQL Server 2005 BI certificeringer.

Har ledelseserfaring helt tilbage fra sin tid som officer ved den kongelige Livgarde, og ellers løbende fra de mange projekter han har deltaget i siden, hvor han altid påtager sig ansvar for opgavens løsning, kvalitet og færdiggørelse i den rolle der er påkrævet for projektets succes.

Henriks motto og filisofi er ”Keep the solution simple and in right order”

Markets

Denmark
Norway

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Language

Danish
Fluently
English
Fluently

Ready for

  Larger project

Available

Typically available right away

My experience


My education




Henrik's reviews

Henrik has not received any reviews on Worksome.


Contact Henrik Godiksen

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Henrik directly in Worksome.

Continue



38100+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark