Profile Picture
0 jobs

Specialist i prototyping, UX og UI med professionel design erfaring.

Søren Hjertholm , Hjørring, Denmark


Experience

1 - 4 years

Skills

Prototyping Rapid Prototyping User-centered design Principal InVision Prototyping + 13 more

I'm offering

Om du er nystartet eller en veletableret virksomhed, der enten skal bringe et nyt produkt på markedet, eller vil rendere en nuværende løsning:

Inden du begynder at bruge penge på at udvikle dit produkt, er det enormt vigtigt at få testet, hvordan dine potentielle brugere tager imod det. Derfor er det vigtigt, at få stablet en interaktiv prototype på benene og få feedback på denne så hurtigt som muligt. Her har jeg skarpe erfaringer og ekspertise, og har hjulpet flere virksomheder med at få den værdifulde feedback, der giver deres produkt en signifikant højere succes med at skabe værdi, inden der skal graves dybt ned i pungen for at få løsningen udviklet.


Jeg er superbruger i Invision Studio og Principal, og kan imødekomme næsten alle former for virksomheder, der eftersøger at få et softwareprodukt på markedet.


Hvis jeres produkts design endnu ikke er færdiggjort, kan i bruge mig som et skarpt værktøj til at opnå et professionelt, stilrent og top moderne resultat - ligesåvel arbejder jeg gerne med jeres færdige designløsning: Kort sagt, jeg kan hoppe ind på hvilket somhelst stadie af processen.


Har stærke erfaringer med at føre kliniske brugertests, hvis formål er at udvinde så meget data og information om brugerens forhold til produktet, og have en systematisk og organiseret tilgang, som i også vil få fuld indsigt i.

___


Lige siden jeg fandt gode gamle Paint på min fars computer, har jeg været meget optaget af grafisk design. Da jeg i dag har arbejdet med mit eget startup i et år, har jeg specielt fået kendskab til, hvor stor en indflydelse det grafiske design har på successen af dit produkt.


Jeg brænder for at give brugeren den bedst mulige oplevelse, med et intuitivt interface samt noget spændende for øjnene. Derfor er design og brugervenlighed lige så meget en hobby for mig som et arbejde, da jeg nyder at gøre det.


Jeg vil kunne tage et projekt helt fra idé, til en prototype der kan testes på brugere med det samme, hvilket er genialt til at teste dine hypoteser, udvikle agilt samt have dine kunder i centrum. Derudover har jeg også erfaringer i user tests som low fidelity og high fidelity.


Da produktet er dit, vil jeg også foretrække et stærkt samarbejde, så vi får det bedst mulige resultat.


Jeg garanterer: Fleksibilitet, stor samarbejdsvillighed og giver altid gerne et bud på dit projekt på forhånd uden omkostninger.

Markets

Denmark
Norway

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Language

Danish
Fluently
English
Fluently

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time

Available

Typically available right away



Søren's reviews

Søren has not received any reviews on Worksome.


Contact Søren Hjertholm

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Søren directly in Worksome.

Continue



38100+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark