Profile Picture
3 jobs

SharePoint Konsulent og Udvikler

Kim Meldgaard , Brande, Denmark


Experience

10 - 14 years

Skills

SharePoint SharePoint Development SharePoint Framework

I'm offering

Med mere end ti års erfarring indenfor rådgivning, løsningsdesign, udvikling og implementering på Microsoft SharePoint, ser jeg mig selv som faglig stærk person med et stærkt team bag, klar til at levere lige præcis den løsning der er behov for. Mit team anser mig som en positiv og imødekommende person, der er vellidt af vores kunder, såvel som samarbejdspartnere. Med erfaring indenfor undervisning og formidling, besidder jeg stærke kommunikationsevner, som spænder sig fra såvel tekniske til ikke-tekniske begreber. De gennemgående ord om min arbejdsproces er, struktur og kvalitet, hvilket for mig er grundelementerne i et godt produkt.

Med min faglig kompetence og ved hjælp af mine færdigheder, samt løbende ekspertise sparring i teamet, er det mit ansvar at udvikle alt fra mindre moduler til større webløsninger med integrationer, backend og frontend udvikling i SharePoint. Dette indebærer at forstå kundens forventninger og krav til løsningen, og hermed forme dette til lige præcis den løsning som kunden ønsker. I processen fra opgavestart til færdig løsning har jeg optimering af ydeevne, arkitektur, struktur, m.m., med i baghoved igennem hele forløbet.

Et udpluk af mine projekter på SharePoint:

Siemens Wind Power
- Change Proces Tool System baseret på SharePoint til styring af processer og data for alle forespørgsler som koster penge i Siemens Global IT.
- Case Handling Tool System baseret på SharePoint til håndtering af fejlindrapporteringer på vindmøller

Bestseller
- Konsulentarbejde onsite i et år med udvikling af forskellige forretningsapplikationer.

danbolig
- Samlet portal over alle danboligs 800 butikker i Danmark. Portalen benyttes af ca. 1500 ejendomsmæglere til alt fra rapportering af butiksdata til nyhedsformidling og informationssøgning. Portalen er udviklet på SharePoint 2016 med tilgængelighed i højsædet og der er derfor lagt stor vægt på responsive design, så den kan benyttes fra alle typer enheder.

Vestas
- System baseret på SharePoint til håndtering af fejlindrapporteringer på vindmøller.

Ørsted
- Digital Læringsløsning – Ørsted Global Induction
Udvikling af en digital læringsløsning, baseret på SharePoint, SharePoint Learning Kit, SCORM standard, for medarbejdere på vindmøllesites (offshore/onshore) med pt. ca. 15.000 brugere.

Oluf Jørgensen Moderne
- intranet baseret på Office 365 og SharePont Online til ingeniørvirksomheden Oluf Jørgensen A/S, der bl.a. rådgiver i forbindelse med komplekse og rådgivningstunge byggeopgaver i Danmark. Virksomheden er videnstung og har stort behov for kommunikation og vidensdeling på tværs af lokationerne i hele

Markets

Denmark
Norway

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Language

Danish
Fluently
English

Available

Typically available right away



Kim's reviews

Private job post
5 years ago
5 years ago
4 years ago



Contact Kim Meldgaard

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Kim directly in Worksome.

Continue



38000+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark