Profile Picture
0 job

Management konsulent til effektfulde koblinger mellem IT, forretning og organisation

Pia Lægaard Andersen, Holte, Danmark


Erfaring

15 - 24 år

Andre titler

Management konsulent Projektleder Ledelseskonsulent Organisationskonsulent Change manager + 16 flere

Kompetencer

Strategi og forretningsudvikling Organisations- og lederudvikling Transformation

Jeg tilbyder

Jeg kan hjælpe jer med at komme i mål og skabe resultater:

Fra strategi til handling. Jeg kan hjælpe jer med at sætte og holde strategien så den tydeligt afspejles i virksomhedens handlinger og produkter.

Koblingen mellem IT, forretning og organisation. Jeg kan hjælpe jer med at sikre sammenhæng mellem virksomhedens konkrete projekter, virksomhedens den strategiske retning og organisationens kultur og mindset.

Produktudvikling og user experience. Jeg kan hjælpe jer med at udvikle jeres produkter og processer, så faglig kvalitet og udviklingen af nye produkter går hånd i hånd med nye kundens efterspørgsel.

Forankring af forandring. Jeg kan hjælpe jer med transformationer og forandringer i alle faser fra ide til effekt. Jeg kan også hjælpe, hvis en ønsket forandring er på vej til at køre af sporet eller allerede er gået i hårdknude.

Ledelse. Jeg kan hjælpe jer i udviklingen af jeres ledere på alle niveauer af organisationen. Jeg kan også fungere i interim lederstillinger, så I får god tid til at finde jeres nye leder.

Med mere end 15 års erfaring indenfor forretningsudvikling, strategi og ledelse har jeg en stor erfaring og en varieret værktøjskasse at trække på i mit arbejde.

Rent uddannelsesmæssigt har jeg suppleret min kandidatgrad i Samfundsvidenskab og Sociologi med en diplomuddannelse i ledelse, en projektlederuddannelse og en PRINCE2 certificering, samt en uddannelse i LEAN ledelse.

Jeg har stor erfaring i at supportere, rådgive og udfordre ledelser, topledelser og bestyrelser. Samtidig er jeg vant til at arbejde tværorganisatorisk og begår jeg mig godt på alle niveauer af en organisation. Jeg er god til at skabe synergier i projekter og tværgående samarbejder.

Jeg leverer til tiden og med høj kvalitet. Mine tidligere arbejdsgivere beskriver mig som en proaktiv og ansvarsbevidst person med en høj integritet og en høj arbejdskapacitet.

Jeg oplever ofte, at jeg sammen med kunden finder en løsning, som har en endnu højere effekt, end kunden på forhånd havde håbet på. Dette skyldes måske min innovative tilgang kombineret med min evne til at se sammenhænge og skabe koblinger.

Mine erfaringer stammer hovedsageligt fra det kommunale område, men jeg har dog i en række sammenhænge fået bekræftet, at mine tilgange og kompetencer til fulde matcher og kan skabe værdi indenfor såvel offentlige som private virksomheder.

Det, der driver mig i mit arbejde, er oplevelsen af at tilføre ny værdi, at bidrage med kompetencer der hvor virksomheder har brug for erfarne udefrakommende øjne på forretningen, organisationen, ledelsen eller måske en forestående transformation.

Markeder

Storbritannien (Remote kun)
Danmark
Norge (Remote kun)
Sverige (Remote kun)

Links for mere

Når du har oprettet en firmakonto og et job, får du adgang til profilers links.

Sprog

English
Flydende
Danish
Flydende

Tilgængelig

Typisk disponibel med det samme

Min uddannelse

2014 - 2017
DTU Ballerup Campus
Diplom i ledelse, Ledelse

1995 - 2001
Aalborg Universitet
Kandidat, Samfundsvidenskab og Sociologi

1998 - 1999
University of Bristol
Msc, Sociology


Mit CV

  Download CVPias reviews

Pia har endnu ikke modtaget en anmeldelse i Worksome


Kontakt Pia Lægaard Andersen

Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante talenter.

Opret et login og få mulighed for at skrive til Pia direkte i Worksome

Fortsæt13700+ kvalificerede freelancere
er klar til at hjælpe dig

Skriv hvad I skal have hjælp til
og få konkrete bud fra dygtige freelancere i Danmark