Profile Picture
0 jobs

Software Engineer

Kenneth Nielsen , Stenløse, Denmark


Experience

15 - 24 years

Other titles

Senior Software Developer Scrum master Senior Software Engineer

Skills

C # programmer Scrum master User Interface Design C# .Net + 7 more

I'm offering

Som udvikler af generelle software programmer til Windows sætter jeg mig i brugerens sted. Med min ingeniør baggrund og viden om, hvordan software kan udnyttes til at skabe merværdi for virksomheden, arbejder jeg struktureret og metodisk med fokus på at nå resultater af den rette kvalitet inden for den aftalte tid.
Min erfaring har jeg typisk hentet fra apparat- og medikoteknisk industrier.

Professionelt kan jeg leverer i flere roller:

Vedligeholdelse og fejlfinding i eksisterende systemer: Med vedholdenhed og fokus på problemet, er jeg god til at genskabe fejlen, finde ind til roden og rette den i forhold til helheden. Jeg bruger ofte TDD til at genskabe, løse og dokumentere løsningen af problemet og den nye ønskede virkning.

Som udvikler tager jeg helst afsæt i brugergrænsefladen og sikrer at slutbrugeren har en god oplevelse. Med det udgangspunkt skaber jeg så den bagvedliggende logiske software arkitektur, gerne hele vejen ned til at gemme data i en fil eller database. I det udviklingsforløb, sikrer jeg mig, at min kode er SOLID og testbar.

Når jeg fungere som Scrum master sørger jeg for, at teamet får arbejdsro, jeg kan også varetage kontakten til produkt ejeren. Jeg deltager løbende i coaching i forskellige dele af udviklingen, fra brug af user stories over, OOAD til præsentation og evaluering af resultater og udviklingsprocesser.

I en rolle med fokus på udviklingsprocessen, siger min erfaring mig, at det er fornuftigt at automatisere en del af de værktøjer der bruges til at producere software af den ønskede kvalitet. Det har selvfølgelig en omkostning, men den investering udmønter sig ofte i en reduceret gennemløbstid og øget kvalitet, således at der frigives ressourcer til andre gøremål.

Som person er jeg en holdspiller, og nyder at arbejde med andre og er også i stand til at arbejde alene. Jeg har en positiv tilgang til andre og er naturligt interesseret i mennesker og om, hvordan vi fungerer sammen og skaber det bedste produkt til slutbrugeren.

Markets

Denmark

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Language

Danish
Fluently
English
Fluently
Italian

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time
  Full time contractor

Available

Typically available right away

My experience


My education




Kenneth's reviews

Kenneth has not received any reviews on Worksome.


Contact Kenneth Nielsen

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Kenneth directly in Worksome.

Continue



37900+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark