Profile Picture
2 job

Voiceover and Marketing Professional

Natalie Ryan Hebert, Lyngby, Danmark


Erfaring

15 - 24 år

Andre titler

Post Production Coordinator

Kompetencer

Udvikling og produktion af video Speakerstemme Presenting Engelsk Engelsk oversættelse + 16 flere

Jeg tilbyder

Jeg er selv en usædvanlig dygtig og kreativ production manager, og har udmærket mig ved et fuldt spektrum af roller, hvor en høj grad af organisation og evne til at arbejde under pres har været altafgørende.

Min sidste stilling var hos momondo hvor jeg var Global Campaign Manager og ansvarlig for produktionen af deres TV reklamer til verden. Før det arbejdede jeg hos Wil Film, hvor jeg var Post Production Coordinator / Assistant Producer på LEGOs reklamefilm (Duplo, Friends og Elves).

Forud for dette, arbejdede jeg hos Io Interactive på computerspillet Hitman: Absolution. Der var jeg Localization og Dialogue Manager.

Alle roller krævede evnen til at håndtere en meget stor arbejdsbyrde, med mange mennesker afhængige af mine koordinationsevne, for at få projektet til at køre problemfrit. Jeg har nu et stort freelancernetværk her i Danmark.

Før jeg kom til Danmark for 6 år siden, havde jeg mit eget produktionsfirma Sonique i London. Vi producerede tvreklamer, radiospots, videoer osv. til primært reklamebureauer i London og resten af UK. Jeg var ansvarlig for at gennemføre projekter – fra budgetlægning, preproduktion, produktion og postproduktion til levering, bl.a new business development og kundeservice.

Jeg har erfaring på tværs af digital, animation, videoproduktion, radiospotproduktion, tvreklamer og har også arbejdet meget som speakerstemme på mange projekter, herunder tv-reklamer, videoer, e-learning og flere.

Jeg er australier / britisk, har EUstatsborgerskab, kørekort og er gift med en dansker. Mine skriftlige og mundtlige færdigheder på engelsk er af en upåklagelig standard. Jeg taler og skriver også flydende dansk (og lyder som prinsesse Mary, når jeg taler, siges det :)).

Jeg glæder mig til at hjælpe med din næste project!

Markeder

Danmark
Norge

Links for mere

Når du har oprettet en firmakonto og et job, får du adgang til profilers links.

Sprog


Tilgængelig

Typisk disponibel med det samme

Min uddannelse

1998 - 2001
University of New England
Bachelor, Psychology


Mit CV

  Download CVNatalies reviews

Proofreading Cyber awareness 38000 words
8 måneder siden

Høj kvalitet og smertefrit samarbejde


Voiceover til video
1 år sidenKontakt Natalie Ryan Hebert

Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante talenter.

Opret et login og få mulighed for at skrive til Natalie direkte i Worksome

Fortsæt20000+ kvalificerede freelancere
er klar til at hjælpe dig

Skriv hvad I skal have hjælp til
og få konkrete bud fra dygtige freelancere i Danmark