Profile Picture
1 jobs

IT Senior konsulent - Cand. Polit.

Vitus Bering-Jensen , Hvidovre, Denmark


Experience

15 - 24 years

Other titles

microsoft business intelligence data analysis master data management Økonomistyring Årsregnskaber + 3 more

Skills

Business Intelligence DATA ANALYSIS AND VISUALIZATION Microsoft SQL Server Microsoft Dynamic CRM Data mining + 17 more

I'm offering

Resumé:







Siden 1999 har jeg arbejdet med dataunderstøttelse af virksomhedernes forretnings-kritiske områder indenfor både den offentlige og private sektor med særlig fokus på dataintegration, dataudtræk og rapportering på både finansielle og ikke finansielle data.

Med min baggrund som http://*********.***, som efter endt kandidatuddannelse er suppleret med kompetencer indenfor økonomistyring og IT på højt niveau, er jeg bl.a. ekspert i dataintegration, hvor data hentes ud fra ERP systemer og struktureres ved datamodellering, således at man kan rapportere på strategisk, taktisk og operationelt niveau med anerkendte markedsledende rapporteringsværktøjer, som f.eks. MS Reporting Services, Crystal Reports, Qlikview og Power BI.

Siden 2019 har jeg arbejdet ud fra et koncept om at de fleste virksomheder – store som små har et hav data i Excel som ligger rundt omkring i virksomheden og ikke bliver anvendt optimalt og i den forbindelse har jeg udviklet værktøjer indenfor Microsoft Office, Visual Studio Community og SQL Express, uden at man forlader verdens mest udbredte BI værktøj Excel, men i stedet udnytter de seneste års nye produkter fra Microsoft optimalt.

De to sidstnævnte produkter er licensfrie og gør at man kan gå i gang med samme fra sin desktop og i takt med, at virksomheden får professionaliseret sin tilgang til projektets data kan disse herefter skaleres ud fra projektets udviklede datamodeller

Min personlighed

Jeg er løsningorienteret med fokus på projektets formål og karakter og vant til at samarbejde med virksomhedens interne og eksterne interessenter, med særligt fokus på stabilitet, fremdrift og indfrielse af langsigtede mål.
Som person forsøger jeg aktivt at lytte til mine kollegaer og projektets interessenter, samt at dele min viden og inspirere andre.
For mig er god programmeringsskik, at projektet skal kunne udvides senere, uden at den grundlæggende tabelstruktur og datamodel skal redesignes – det giver strategisk værdi.
Jeg er igennem mange år af kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, løbende blevet anerkendt for at have et koncept i vores arbejdsgange der forhindrer systematiske fejl, hvor vi især fokuserer på løbende at afstemme antallet af poster der kommer ind i systemet, også er repræsenteret i de rapporter som brugerne anvender, således at konsistensen i og tilliden til systemet hele tiden bevares.

Markets

Denmark
Norway

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Industries

Public administration Automotive IT Finance & economy Consulting services + 1 more

Language

Danish
Fluently
English
Good

Available

Typically available right away

My experience


My education




Vitus' reviews

Private job post
3 years ago



Contact Vitus Bering-Jensen

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Vitus directly in Worksome.

Continue



38000+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark