Profile Picture
0 jobs

Projektledelse og Indretningsarkitekt til privat og erhverv. Digital markedsførings og SoMe ansvarlig hos Soulmade Homes

Anina Nielsson , Hedehusene, Denmark


Experience

10 - 14 years

Other titles

indretningsarkitekt butiksstylist bolig- og butiksstylist digital markedsførings projektleder digital marketing + 6 more

Skills

Interior design Digital Marketing Social Media Content marketing

I'm offering

Hvem er Anina Nielsson: indretningsarkitekt, bolig- og butiksstylist, digital markedsførings ansvarlig, Projektleder & hjemmeside Ansvarlig.

Jeg har igennem mange år samarbejdet med alt fra private kunder der har brug for hjælp i hjemmet, til butikker og virksomheder der har brug for idéer til arbejdspladsen og hjælp med at styling af deres butiks vinduer, samt boligblade der skal bruge hjælp til at fange det helt rigtigt billede ved at style huse til fotos.

Jeg har en ægte passion for det at forvandle et rum, et foto eller en hjemmeside, til en fantastisk kunde oplevelse. For mig handler det om at tage en bolig og forvandle den til et hjem, et hjem hvor en familie føler sig tilpas og hvor gæster kan mærke personlighed og sjæl i indretningen. Jeg har i flere år arbejdet med indretning i danske større virksomhedder, men jeg har også arbejdet som forhandler af brands som Ralph Lauren Home, Christian Lacroix og Designers Guild i London.

Alle virksomheder jeg har arbejde i, har jeg stået for den Digital Markedsføring og hjemmesiden opbygning og vedligeholdelse, jeg har gennem årene arbejde med bolig blade og fotografer, for at lære at fange det rigtigt billede og der efter bruge det i digital markedsføring og på hjemmesider dette har jeg også en stor passion for.

Markets

Denmark

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Language

Danish
Fluently
English
Fluently

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time
  Full time contractor

Available

Typically available right away

My experience


My education




Anina's reviews

Anina has not received any reviews on Worksome.


Contact Anina Nielsson

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Anina directly in Worksome.

Continue



38000+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark