Profile Picture
2 jobs

IT-konsulent og teknisk projektleder

Lars Krarup , Allerød, Denmark


Experience

15 - 24 years

Other titles

IT-konsulent

Skills

IT consultant Leadership sparring IT Drift Contract IT architecture + 11 more

I'm offering

Projektledelse, infrastrukturdesign, drift, fejlsøgning og udbudsforretninger

Lars har bred erfaring inden for Sundheds-IT, og har arbejdet med projektledelse, infrastrukturdesign, drift, fejlsøgning, udbudsforretninger og change-management. Ofte i rollen som teknisk projektleder eller bisidder ved større projekter, og varetager desuden gerne opgaver med problemløsning og dokumentation.

Lars har dyb og bred teknisk viden om netværk, servere, drift og sikkerhed, og kan formidle teknisk komplekse problemstillinger i et almindeligt sprog. Lars er stærk i skriftlig kommunikation og vant til at arbejde i et stærkt politisk miljø, hvor beslutninger træffes på ikke-teknisk grundlag.

Lars er rutineret og skarp til at lave oplæg til notater og indstillinger, hvor beslutninger af teknisk karakter skal forelægges en ledelse, som sidder længere fra IT-verdenen.

Ofte fungerer Lars som sparringspartner for sin opdragsgiver, og i det fortrolige rum, kan man udarbejde løsninger og finde de bedste kompromisser, som så kan fremlægges til beslutning og siden udførelse.

En tilbagevendende opgave er styring af leverandører, både under implementering og under løbende drift. Det er en disciplin, som både kræver stor teknisk indsigt, takt og en sikker hånd, for at skabe succes for både kunde og leverandør.

Lars har primært arbejdet på kundesiden som rådgiver og projektleder med at sikre kunden det bedste resultat. Det gælder hele vejen fra at udforme et udbud, over indkøb, til implementering og efterfølgende drift.

Lars’ rolle som projektleder er ofte af mere teknisk art, hvor hans egen viden og faglige kompetencer er centralt i spil, og hans opgaveløsning er præget af dialogen med de udførende og den helt tætte opfølgning. Lars er i udpræget grad fokuseret på løsninger og kvalitet, og er derfor knap så formel i sin tilgang.

Markets

Denmark
Sweden

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Industries

Medical Practice and Hospitals Public sector Pharmaceutical Computer Networking and security Consulting services + 4 more

Language

Danish
Fluently
English
Good
Swedish
Good

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time
  Full time contractor

Available

Available from 01/07/2023

My experience


My education




Lars' reviews

Private job post
4 years ago



Contact Lars Krarup

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Lars directly in Worksome.

Continue



38100+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark