Profile Picture
2 job

IT-konsulent og teknisk projektleder

Lars Krarup , Allerød, Danmark


Erfaring

15 - 24 år

Andre titler

IT-konsulent

Kompetencer

IT Konsulent Ledersparring IT Drift Kontraktstyring IT-arkitektur + 11 flere

Jeg tilbyder

Projektledelse, infrastrukturdesign, drift, fejlsøgning og udbudsforretninger

Lars har bred erfaring inden for Sundheds-IT, og har arbejdet med projektledelse, infrastrukturdesign, drift, fejlsøgning, udbudsforretninger og change-management. Ofte i rollen som teknisk projektleder eller bisidder ved større projekter, og varetager desuden gerne opgaver med problemløsning og dokumentation.

Lars har dyb og bred teknisk viden om netværk, servere, drift og sikkerhed, og kan formidle teknisk komplekse problemstillinger i et almindeligt sprog. Lars er stærk i skriftlig kommunikation og vant til at arbejde i et stærkt politisk miljø, hvor beslutninger træffes på ikke-teknisk grundlag.

Lars er rutineret og skarp til at lave oplæg til notater og indstillinger, hvor beslutninger af teknisk karakter skal forelægges en ledelse, som sidder længere fra IT-verdenen.

Ofte fungerer Lars som sparringspartner for sin opdragsgiver, og i det fortrolige rum, kan man udarbejde løsninger og finde de bedste kompromisser, som så kan fremlægges til beslutning og siden udførelse.

En tilbagevendende opgave er styring af leverandører, både under implementering og under løbende drift. Det er en disciplin, som både kræver stor teknisk indsigt, takt og en sikker hånd, for at skabe succes for både kunde og leverandør.

Lars har primært arbejdet på kundesiden som rådgiver og projektleder med at sikre kunden det bedste resultat. Det gælder hele vejen fra at udforme et udbud, over indkøb, til implementering og efterfølgende drift.

Lars’ rolle som projektleder er ofte af mere teknisk art, hvor hans egen viden og faglige kompetencer er centralt i spil, og hans opgaveløsning er præget af dialogen med de udførende og den helt tætte opfølgning. Lars er i udpræget grad fokuseret på løsninger og kvalitet, og er derfor knap så formel i sin tilgang.

Markeder

Danmark
Sverige

Links for mere

Når du har oprettet en firmakonto og et job, får du adgang til profilers links.

Sprog

Danish
Flydende
English
God
Swedish
God

Tilgængelig

Typisk disponibel med det samme

Min joberfaring
Lars' reviews

Privat jobopslag
1 år sidenKontakt Lars Krarup

Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante talenter.

Opret et login og få mulighed for at skrive til Lars direkte i Worksome

Fortsæt32200+ kvalificerede freelancere
er klar til at hjælpe dig

Skriv hvad I skal have hjælp til
og få konkrete bud fra dygtige freelancere i Danmark