Profile Picture
1 jobs

Cand.mag. i markeds kommunikation med en skarp pen

Alexander Gregson , Aalborg, Denmark


Experience

1 - 4 years

Other titles

Fast lærervikar samt fast pædagogvikar i skolens fritidsafdeling Tekstforfatter og marketingkoordinater Udskærer og køkkenmedarbejder Fuldtidslærer og pædagog i specialklasse GL

Skills

Online marketing Communications Coordinator Content marketing Author Write articles + 10 more

I'm offering

Siden jeg blev færdig med min kandidat på Aalborg Universitet i oktober sidste år, har jeg arbejdet som fast lærervikar på Sønderbroskolen i Ålborg og har samtidigt fungeret som freelance tekstforfatter og marketingskoordinator for en nyopstartet designvirksomhed. Lige pt er jeg ansat som freelance kommunikation- og kundekoordinator for Njord portal, som er en nyopstartet virksomhed. Jeg har således både igennem min uddannelse samt seneste erhvervserfaring fået forståelse for og erfaring inden for digital marketing.

Digital markedsføring er min helt store passion! Jeg har igennem min uddannelse opnået viden samt stærke kompetencer inden for markedskommunikation og tekstformidling. Som et led i min uddannelse var jeg i praktik hos Aalborg Lufthavns marketing -og kommunikationsafdeling. Her stod jeg bl.a. for at producere artikler til lufthavnens hjemmeside samt halvårlige magasin, udarbejde indhold til lufthavnens nyhedsbrev samt at producere content til lufthavnens hjemmeside og alt intern kommunikation.

Min helt store spidskompetence er skriftlig formidling, hvor både mit danske og engelske er på højt niveau. Igennem min kandidat i kommunikation har jeg erhvervet evnen til at formidle tekst til alle former for kommunikationssituationer. Og med mange universitetsprojekter på bagen, hvor jeg ofte havde rollen som styrmand, har jeg stor forståelse for og erfaring med vigtigheden af strukturen på sådanne projekter. Ligesom i mit freelance arbejde er det især i kommunikations- og tekstformidlingsdelen, at jeg har stærke kompetencer. Jeg er både igennem min uddannelse, praktik og freelanceprojekter blevet introduceret til SEO-optimering, PPC og Paid Social, men det er ikke områder, hvor jeg er mester.

Men jeg har allerede en bred erfaring med arbejdet inden for markedsføring, udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider samt med at producere online content, der skaber værdi for en virksomhed. Jeg ser derfor mig selv som værende idérig og kreativ, når det kommer til at producere værdiskabende content. Jeg besidder derudover skriftlige formuleringsevner af høj kvalitet på både dansk og engelsk. Med et flair for IT bevæger jeg mig sikkert i den digitale verden i forhold til research, men jeg lærer også nye IT-systemer og softwareprogrammer lynhurtigt. Jeg er eksempelvis ved at lære mig selv at mestre programmerne InDesign og Photoshop, da jeg ser disse som værende vigtige i markedsførings verdenen.

Jeg er meget velovervejet som person, og har høje forventninger til mig selv. Gode resultater tænder mig, og jeg arbejder hårdt for at opnå mine målsætninger. Jeg sætter ligeledes pris på at overholde aftalte deadlines.

Markets

Denmark

Links for more

Once you have created a company account and a job, you can access the profiles links.

Language

Danish
Fluently
English
Fluently

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time
  Full time contractor

Available

Typically available right away

My experience


My education




Alexander's reviews

Private job post
4 years ago

Han er så dygtig og vi er glade for samarbejdet med ham og vi glæder endnu mere at fortsætte samarbejde med ham.




Contact Alexander Gregson

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Alexander directly in Worksome.

Continue



38100+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark