Profile Picture
0 jobs

Skarp økonomiprofil - budget, regnskab, rapportering og forretningsgange

Henrik Lindved , Kolding, Denmark


Experience

10 - 14 years

Other titles

CFO

Skills

Business Intelligence Management Business Optimization Business optimization Business development + 11 more

I'm offering

Jeg er uddannet revisor, og har arbejdet som regnskabs-/økonomichef i forskellige virksomheder. Det seneste år har opbygget en koncern-økonomifunktion i en virksomhed i ekstrem vækst med ansvar for alt fra budgetter til årsregnskaber sammen med mine medarbejdere i Danmark og Tyskland samt eksterne bogholderier i Sverige og Holland. Jeg er derfor vant til at mine opgaver er en blanding af praktiske, strategiske og udviklingsmæssige opgaver.

Jeg har tidligere arbejdet i en større koncern med ansvar for økonomien for koncernens 16 danske selskaber og en afdeling på 9 medarbejdere. Her var især fokus på effektivisering og motivering i min afdeling, specielt indenfor optimering og effektivisering af opgaveløsning. Jeg arbejdede desuden med mange projekter på tværs af koncernen, og er vant til tæt sparring med lederkolleger og CFO. Jeg trives i rollen som ”ham med overblik” og har en stor forretningsmæssig forståelse.

Jeg har opbygget BI-system og rapportering helt fra bunden. Både nu og tidligere har jeg arbejdet med controlling på daglig basis, både i forhold til regnskaber og projekter, ligesom jeg har været dybt involveret i optimering og effektivisering.

Jeg er meget analytisk og stærk i Excel og øvrige IT-systemer. Jeg er dybt involveret i udvikling og optimering af forretningsgange. Derfor er jeg også god til at nedbryde komplekse problemstillinger i mindre områder, og præsentere informationerne på en overskuelig måde, hvilket giver et godt og nemt beslutningsgrundlag inden nye projekter igangsættes.

Jeg er udpræget ordensmenneske og elsker systematik, struktur og en analytisk tilgang til opgaverne. Jeg stiller store krav til mine egne resultater. Jeg arbejder bedst med mange bolde i luften, og gerne under pres. På den måde er jeg tvunget til at udfordre mig selv hele tiden, og det er med til at udvikle mig. Det sikrer også, at selvom jeg har fokus på de langsigtede mål, så sker det via de daglige opgaver og løbende deadlines, således at disse ikke bliver overset.

Jeg er åben og udadvendt, og I kan forvente, at hvis I møder mig med et smil på læben, så får I også et retur. Jeg tror nemlig, at en positiv og humoristisk omgangstone sikrer arbejdsglæden – og så går tingene meget nemmere.

Markets

Denmark

Language

Danish
Fluently
German
Good
English
Fluently

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time
  Full time contractor

Available

Typically available right away

My experience


My education




Henrik's reviews

Henrik has not received any reviews on Worksome.


Contact Henrik Lindved

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Henrik directly in Worksome.

Continue



38100+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark