Profile Picture
0 jobs

FORRETNINGSUDVIKLING MED AFSÆT I OPTIMALE PROCESSER - PROCESEJER/CHANGE MANAGER

Mia Jensen - Processer og Mennesker i optimalt samspil ☑️ , Aars, Denmark


Experience

25 - 40 years

Other titles

change manager change manager it change agent proceskonsulent forretningsoptimering + 12 more

Skills

Optimization and development of processes Change management Finance process design & implementation Customer experience Business Process Management + 9 more

I'm offering

Jeg tændes af, at få processer og mennesker til at spille sammen. Jeg har stor erfaring med både at udvikle, facilitere og implementere procesoptimeringer på tværs af hele forretningens værdikæde.
Drømmen er fortsat at udvikle og sikre implementering af processer, gerne i en organisation med strategisk fokus på optimeringer. Det kan være det store program – ERP implementering – eller de løbende forbedringstiltag. Det kan være inhouse eller som konsulenten, der i høj grad kan tale kundens sprog og hvor fokus netop er, at sikre kunderne den optimale værdiskabelse via optimal procestilgang. Jeg kan sætte den strategiske agenda, mens min hands-on tilgang sikrer kvaliteten og succesen.
Min økonomiske baggrund har været med til at træne mig i, hurtigt at sætte mig ind i nye og komplekse problemstillinger. Min erfaring fra forskellige virksomhedstyper og brancher har givet mig en stor forståelse for hele forretningen og jeg har altid fokus på, at sikre procesflowene End 2 End.
Med netop afsæt i procesoptimering, på tværs af forretningens værdikæde, har jeg senest haft lead rolle, som procesejer og forretningsarkitekt, i Sanistål historiens største forretningsudviklingsprogram - en af de største SAP implementeringer i Danmark.
Jeg drives af nysgerrighed, rollen som facilitator og igangsætter, fortsat møde med nye udfordringer og høje krav til min egen performance. Jeg måler min egen succes i opnået følgeskab, sikring af andres og egen kreativitet, tydelig målopfyldelse og synlig værdiskabelse for ”kunderne”. Mit personlige drive, høje mentale kapacitet, beslutningskraft og ”Walk the talk” bidrager til andres motivation.
Jeg har 25 års ledelseserfaring – både direkte (ledere, specialister og assistenter) og indirekte som sparringspartner – strategisk, taktisk og operationelt på alle ledelsesniveauer.

Markets

Denmark

Language

Danish
Fluently
English
Good

Ready for

  Smaller project
  Larger project
  Ongoing relation / part-time
  Full time contractor

Available

Typically available right away

My experience


My education




Mia's reviews

Mia has not received any reviews on Worksome.


Contact Mia Jensen - Processer og Mennesker i optimalt samspil ☑️

Worksome removes the expensive intermediaries and gives you direct contact with relevant talent.

Create a login and get the opportunity to write to Mia directly in Worksome.

Continue



38100+ qualified freelancers
are ready to help you

Tell us what you need help with
and get specific bids from skilled talent in Denmark